Vitamíny a minerály BODYLAB

Zobrazuji 1 - 1 ze 1

BODYLAB Peanut Butter 1000 g

BODYLAB
  • arašídové máslo
  • ve třech variantách - arašídy jemné, arašídy křupavé, čokoládové křupavé
  • bez přidaného cukru (vyjma čokoládové varianty), soli, aromat, barviv či jiných tuků
Celý 1 kilogram arašídového másla od oblíbeného Bodylabu z vysoce kvalitních pražených arašídů ve třech variantách - krémové Super Smooth, křupavé Ultra Crunchy a nyní nově i čokoládově křupavé. Bodylab Peanut Butter Smooth i Crunchy jsou vyrobeny bez přidaného cukru, soli a obsah tuku pochází výhradně z arašídů - tedy žádný palmový, řepkový či jakýkoliv jiný olej. Složení těchto dvou variant je 100% arašídové, a vy si tak můžete být jisti, že svému organismu dopřáváte jen to nejlepší z přírody.   V případě čokládově křupavé verze se můžete těšit na arašídy s přídavkem pravé, kakaem provoněné čokolády, která opět povznese chuťový zážitek z tohoto ochuceného arašídového másla na jinou úroveň.    Bodylab Peanut Butter v bodech: arašídové máslo  ve třech variantách - arašídy jemné, arašídy křupavé, čokoládové křupavé bez přidaného cukru (vyjma čokoládové varianty), soli, aromat, barviv či jiných tuků     Balení: 1000 g       100 g 100 g   super jemné arašídy,ultra křupavé arašídy křupavá čokoláda Energetická hodnota 2548 kJ / 615 kcal 2477 kJ / 592 kcal Tuky 48 g 49 g - z toho nasycené mastné kyseliny 7,8 g 8,5 g Sacharidy 12 g 11 g - z toho cukry 6,2 g 8 g Vláknina 7 g 10 g Bílkoviny 28 g 27 g Sůl 0,06 g 0,02 g   Ingredience: Varianta super jemné arašídy: 100 % arašídy. Varianta ultra křupavé arašídy: 100 % arašídy. Příchuť křupavá čokoláda: 90 % arašídy, 10 % čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor (sójový lecitin (sója)), přírodní vanilkové aroma. Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu
  • 269 Kč ks
    Skladem do 5 ks
  • 269 Kč ks
    Skladem do 5 ks
  • 269 Kč ks
    Skladem do 5 ks
Více info
Rozumím

Tyto stránky využívají soubory cookie, používáním tohoto webu souhlasíte s jejich použítím. Více informací