Vážení zákazníci, ve středu 1.5. je státní svátek a naše prodejny budou uzavřeny. Ve čtvrtek 2.5. jsou pobočky opět otevřené dle standardní otevírací doby. Děkujeme za pochopení. E-shop je v provozu bez omezení.

Posilovací stroje řady FINNLO AUTARK 2009/2010

05. 08. 2009

finnlo_autark_500V měsící září budou představeny nové posilovací stroje značky FINNLO. Jedná se o modernizovanéposilovací stroje řady AUTARK, tedy modely FINNLO AUTARK 500, FINNLO AUTARK 1000FINNLO AUTARK 3000 a FINNLO AUTARK 5000. Posilovací stroje vyjímečné svou masivností a u vyšších modelů též propracovanou ergonomií jsou oblíbené jak pro použití do domácích fitness, tak v případě modelu AUTARK 5000 pro lehce komerční využití.

Universální posilovací věž FINNLO Autark 500, je vhodná pro procvičení velké části svalových skupin celého těla. Je určena především začátečníkům. Zátěž je tvořena naloženými kotouči, které jsou v ceně výrobku. Věž FINNLO Autark 500 je vybavena možností změny převodu zátěže na 1:2, čímž se zvýší až na 120 kg. Umožňuje procvičení více než 25 cviků.

Aktuální model posilovací věže FINNLO AUTARK 1000 prošel inovací, které se týkají především designových změn a částečné změny hlavní rámové konstrukce. Model Autark 1000 splňuje nutné mechanické předpoklady pro plynulý chod, jako jsou ložiska v kladkách, silný stabilní rám, atd. . Nastavením sedátka, adaptéru pro předkopy či peck-decku lze docílit ideálních podmínek pro různé výškové skupiny cvičenců. Finnlo-Autark1000

Multifunkční posilovací věž FINNLO AUTARK 3000 dokáže poskytnout uživateli vysoce komfortní cvičení díky nezvykle širokým možnostem nastavení a poloprofesionálnímu provedení. Robusní silnostěnná konstrukce a mechanické prvky dávají stroji vysokou stabilitu a tuhost, ale i plynulost samotného chodu. Individuální možnosti nastavení či řešení některých klobů umocňuje komfort cvičení na skutečně vyspělé posilovací věži.

FINNLO AUTARK 5000 je velmi žádaným výrobkem pro hotelové a klubové posilovny, ale i náročné zákazníky z řad domácností. Universální posilovací věž pro procvičení celého těla s řadou stanovišť vyjímečná svou ergonomií a dokonalým nastavením veškerých adaptérů. Každý detail na této věži je promyšlen tak aby umožnil zdravé a komfortní cvičení jak pro rehabilitační účely tak silový trénink.

Navštivte naše pobočky, naši specialisté Vám rádi poradí
Nevíte si rady s nákupem?
Navštivte nákupního rádce Prohlédněte si rady a tipy na nákup
Zavolejte nám Rádi Vám telefonicky poradíme 602 119 550
Zanechte nám na sebe kontakt Také nám můžete na sebe zanechat telefonní číslo a my Vám zavoláme zpět