Vybavte se s přicházejícím jarem a hoďte se do formy! Máme pro vás ty nejnovější elektrokola pro rok 2024! K modelům Crussis 2024 od nás navíc získáte dárek v hodnotě až 2000 Kč a také poukaz na servis kola do sítě servisů Kolofix.

Montáže a servisy u zákazníků od 27.4.2020

23. 04. 2020

Vážení zákazníci,

od 27.4.2020 znovu zavádíme možnost realizovat objednanou montáž či servisní zásah u Vás doma. S ohledem na zdravotní rizika, musíme přistoupit k několika opatřením:

 

1) Před naplánovaním montáže prosíme o Vaše potvzení, že nikdo z přítomných, s kým přijdou naši technici při montáži či servisním zásahu do kontaktu, není v současné době v karanténě kvůli COVID-19. Toto potvrzení bude požadováno předem emailovou formou.

 

2) Podmínkou vstupu do rodinných domů, bytů či ostatních nebytových prostor je, že v prostoru, kde bude prováděna montáž nebo oprava bude technik přítomen sám bez přítomnosti zákazníka. Pokud to nebude možné, bude zákazník ve vzdálenosti minimálně 2m od technika a bude vybaven rouškou chránící dýchací cesty. Tato vzdálenost bude striktně vyžadována i během úkonu. Bude-li potřeba vysvětlit vlastnosti ovládání stroje či předvést funkčnost, tak čas tímto strávený nepřesáhne 15min. Prostory budou před zásahem řádně vyvětrány.


3) Před samotnou montáží či servisem bude stroj otřen pomocí desinfekce, tak aby byl pro manipulaci zbaven případného viru. Desinfekcí jsou vybaveni naši technici. Technik po celou dobu zásahu musí mít nasazenou roušku chránící dýchací cesty a musí být vybaven rukavicemi (gumové či pracovní) pro využití.


4) V případě, že nebude některá výše uvedená podmínka splněna, má technik právo montáž či servis na místě odmítnout.


5) Je preferováno maximální omezení přebírání hotovosti, tj. zboží a případný placený úkon budou uhrazeny předem či na místě pomocí platební karty a platebního terminálu.

 

Děkujeme za pochopení v této nestandardní situaci. Opatření mají za cíl ochranu zdraví Vás i našich techniků.

 

 

Váš FITHAM.cz

 

 

Navštivte naše pobočky, naši specialisté Vám rádi poradí
Nevíte si rady s nákupem?
Navštivte nákupního rádce Prohlédněte si rady a tipy na nákup
Zavolejte nám Rádi Vám telefonicky poradíme 602 119 550
Zanechte nám na sebe kontakt Také nám můžete na sebe zanechat telefonní číslo a my Vám zavoláme zpět