Vybavte se s přicházejícím jarem a hoďte se do formy! Máme pro vás ty nejnovější elektrokola pro rok 2024! K modelům Crussis 2024 od nás navíc získáte dárek v hodnotě až 2000 Kč a také poukaz na servis kola do sítě servisů Kolofix.

Pingpongové stoly KETTLER pro rok 2015/2016

28. 06. 2015

Nejvýznamější evropská značka KETTLER přichází na trh s novými modely stolů pro ping pong. Jedná se stoly s modernějším designem a tradiční německou kvalitou zpracování. Jedná se o zcela nové provedení jak vnitřních (INDOOR), tak i venkovních (OUTDOOR) stolů. Zejména řady s označením "PONG" jsou velice zajímé co se designového provedení.

indoorŘada Kettler INDOOR jsou stoly konstruovány do interiérových prostorů. Tyto modely jsou osobité svoji charakteristickou šedou barvou, vyšší tuhostí a stabilitu oproti základním stolům v řady. Zlepšením prošel také mechanismus sklápění, desky sklápí do vertikální polohy plynule vodící lišty, sklápění je tedy snazší. Hrací deska je identická všech typů řady Indoor, jedná se o dřevovláknitou desku o výšce 19 mm, u vyšších modelů je však kolem obvodu ochranná obvodová lišta (ochrana vůči případným úderům pálkou o hranu a také zvýšení tuhosti). Povrchová úprava je vysoce odolná proti oděru a matná, tak aby nedocházelo k odrazu světla. Stoly je možné sklopit z jedné půlky, tak aby byl použitelné pro hru pro jednoho hráče. Stůly pochopitelně splňují rozměry ITTF, jsou vhodné pro rekreační hru, ale splní i potřeby sportovněji založených hráčů. Jako příklad je na borázku znázorněn model Indoor 4.

 

outdoor

Kettler OUTDOOR jsou stoly s novou konstrukcí speciálně určené pro používání ve venkovním prostředí. Spodní rámovou a sklopnou konstrukci tvoří společně trubkové výstuhy, hlavní nosné prvky jsou z širších oválných profilů. Outdoor 4 tak poskytuje výrazně vyšší tuhost a stabilitu oproti základním stolům v řady. Zlepšením prošel také mechanismus sklápění, desky sklápí do vertikální polohy plynule vodící lišty, sklápění je tedy snazší.

Stoly OUTDOOR jsou vybaveny vícevrstvou hliníkovou hrací deskou(ALU-TEC), ze spodní strany profilovaná. Deska pochopitelně splňuje veškeré fyzikálně-mechanické vlastnosti nutné pro regulérní hru (tvrdost, odskok, skluz,....). Stůl včetně desky je speciálně povrchově upraven, díky tomu má vysokou odolnost vůči povětrnostním vlivům a lze je ponechat ve venkovním prostředí celý rok. Jako příklad je na obrázku vyobrazen Outdoor 4.

 

sketch pongKETTLER SKETCH&PONG jsou stoly s velice atraktivním designem, jsou vybaveny hliníkovou hrací deskou s nástřikem matné tabulové barvy. Hrací deska slouží kromě samotné hry také jako tabule, na kterou je možné psát klasickou křídou.
   Kettler Sketch&pong je součástí řady stolů určených pro venkoví použití, je vhodný pro začátačníky i zkušené a náročné hráče. Inovací stávajících modelů došlo k vylepšení, především sklopného mechanismu. Sklápění je jednodušší, plynulejší s bezpačnostním jištěním. Změnou prošla i rámová konstrukce s podvozkem, kterou tvoří ocelové čtvercové profily o délce strany 50mm. Konstrukce je nyní mnohem tužší a stabilnější, nevykazuje téměř žádné vůle. Krajní "rohové" nohy stolu jsou opatřeny aretačními šrouby pro "doladění" roviny. 
 

wood pongKettler WOOD PONG je specifický tenisový stůl, který nápadný především po designové stránce, konstrukce rámu je v čistě bílém odstínu, deska je imitací tmavé tropické dřeviny. WOOD PONG vychází z modelu OUTDOOR 6, je určený pro používání ve venkovním prostředí. Stůl se vyznačuje vysokou tuhostí a stabilitou rámové konstrukce, která se od typově nižších stolů liší větším průměrem trubkek (35 mm), příčníky tvoří ocelové profily elipsovytého průřezu  (25 x 57 mm). Zlepšením prošel také mechanismus sklápění, desky sklápí do vertikální polohy plynule vodící lišty, sklápění je tedy snazší.

KETTLER WOOD PONG je shodně jako ostatní "oudoorové" stoly vybaven vícevrstvou hliníkovou hrací deskou(ALU-TEC) o výšce 22mm, ze spodní strany profilovaná.

URBAN PONG EMPIREVenkovní tenisový stůl Kettler URBAN PONG EMPIRE, je specifický především díky estetickému zpracování, to udává stolu nádech neotřelého designu  tzv. "cool street design". Deska imituje kov s náznakem patiny, kovové prvky rámové konstrukce působí jako leštěný kov, také s patinou. Stůl je možné složit, avšak jiným způsobem než ostatní stoly, to je velice jednoduché díky systému "party tent" (jednotlivé díly do sebe zapadají a jejich spoj proti samovolnému odpojení chrání bezpečnostní klipsny). Síťka těchto tenisových stolů nemá vlastní konstrukci, před složením je tak nutné jí odpojit. Konstrukce stolu nemá vlastní společný podvozek, desky jsou na sobě nezávislé. Výhodou je samotné "ekonomické" skladování, kdy stůl zabírá minimální prostor. Stůl je vybaven převozními kolečkami, pro snadnou manipulaci.

URBAN PONGTenisový stůl KETTLER URBANPONG, je konstrukčně shodný se špičkovým modelem OUTDOOR 10. Specifický je však především díky estetickému zpracování, to udává stolu nádech neotřelého designu  tzv. "cool street design". Deska imituje kov s náznakem patiny, kovové prvky rámové konstrukce působí jako leštěný kov, také s patinou. Urbanpong je určený pro venkovní prostředí, je vhodný i pro zkušené a náročné hráče. Inovací stávajících modelů došlo k vylepšení, především sklopného mechanismu. Sklápění je jednodušší, plynulejší s bezpečnostním jištěním. Změnou prošla i rámová konstrukce s podvozkem, kterou tvoří ocelové čtvercové profily o délce strany 50mm. Konstrukce je nyní mnohem tužší a stabilnější, nevykazuje téměř žádné vůle. Krajní "rohové" nohy stolu jsou opatřeny aretačními šrouby pro "doladění" roviny.

Navštivte naše pobočky, naši specialisté Vám rádi poradí
Nevíte si rady s nákupem?
Navštivte nákupního rádce Prohlédněte si rady a tipy na nákup
Zavolejte nám Rádi Vám telefonicky poradíme 602 119 550
Zanechte nám na sebe kontakt Také nám můžete na sebe zanechat telefonní číslo a my Vám zavoláme zpět