Cardio trenažéry

Srovnání eliptických trenažérů – který vybrat?

Srovnání eliptických trenažérů

Vybíráte eliptický trenažér? Současný trh nabízí desítky modelů a denně se setkáváme s tím, jak nejeden zákazník tápe při jeho výběru. Právě proto vám přinášíme výběr těch nejlepších elipticalů v několika cenových kategoriích.

Co je to eliptický trenažér?

Eliptický trenažér, někdy zvaný také eliptical, crossový trenažér nebo orbitrek je velmi efektivní stroj k procvičování celého těla vykonáváním přirozených elipsových pohybů. Výhodou je, že cvičení na elipticalu nijak nezatěžuje klouby, a je proto vhodný i pro seniory. Eliptický trenažér se vám bude hodit při hubnutí, zvyšování kondice i v rámci rehabilitace.

Z nejlevnějších

Eliptický trenažér TRINFIT Monta C200

Hledáte-li kompaktní a kvalitní eliptický stroj se zadním setrvačníkem a s manuální regulací zátěže, určitě oceníte kvalitu eliptického trenažéru TRINFIT Monta C200. Trenažér vám díky pečlivě vyvinuté konstrukci s vysokou nosností a kvalitnímu zpracování zaručí znatelně tišší chod, ale i dokonale přirozenou ergonomii pohybu oproti jiným modelům této cenové kategorie. Během domácího tréninku určitě oceníte přehledný 3,5″ LCD displej monitorujících čas, vzdálenost, rychlost, spálené kalorie a srdeční frekvenci, která se vám na dispeli vyobrazí po přidržení dlaňových snímačů. Zátěž šlapání můžete v průběhu cvičení nastavovat manuálním regulátorem pod PC konzolí, využít ale můžete také manuální program dle odpočtu času, vzdálenosti, nebo kalorií. Pro snadnou manipulaci má eliptický trenažér transportní kolečka.

U tohoto modelu oceníte opravdu snadnou montáž – z 90 % je trenažér již složený a dle českého obrázkového návodu trenažér snadno smontujete.

Eliptický trenažér TRINFIT Monta C200

Dostupný univerzál

Eliptický trenažér FLOW FITNESS Avoriaz i

Flow Fitness Avoriaz i ocení díky možnosti posunu nášlapů a skvělé ergonomii jak drobnější uživatelé, tak osoby až do výšky 200 cm – bude proto skvělou volbou, pokud se chystáte pořídit trenažér pro celou rodinu. Magnetický zátěžový systém nabízí 32 úrovní odporu, které uspokojí jak začátečníka, tak pokročilejšího cvičence. V domácím prostředí navíc oceníte jeho tichý chod, který zajišťuje kalibrovaný setrvačník o hmotnosti 18 kg. Eliptický trenažér je vybaven i přehledným počítačem s držákem na tablet, bohatou programovou nabídkou a možností využívat tréninkové aplikace pro rozmanitost tréninku. Dále jsou jeho součástí senzory na měření tepové frekvence, držák na lahev, transportní kolečka a vyrovnávače nerovnosti.

Eliptický trenažér FLOW FITNESS Avoriaz i

Zlatá střední cesta

Eliptický trenažér BH FITNESS i.FDC19

Eliptický trenažér BH Fitness i.FDC19 je kvalitní eliptický trenažér, který je určený pro intenzivní rodinné využití. Zacvičí si na něm začátečníci i pokročilí sportovci. Velkou výhodou trenažéru je kvalitní konstrukce a komfortní chod, který zajišťuje setrvačníkový systém umístěný v přední části stroje. Pohyb na trenažéru je velmi přirozený a ergonomicky vyladěný tak, aby minimalizoval zatížení kloubů a páteře. U stroje oceníte jeho dlouhou životnost, a to díky velké robustní konstrukci. Odpor je vytvářen magnetickou brzdou a jeho nastavení je možné elektronicky v 24 úrovních. Plynulost a tichost trenažéru i při vysokém zatížení zajišťuje kalibrovaný setrvačníkový systém o hmotnosti 35 kg.

Eliptický trenažér je vybaven přehledným podsvětleným počítačem s bluetooth připojením a držákem na tablet nebo smartphone, senzory na měření tepové frekvence, transportními kolečky a vyrovnávači nerovnosti.

Eliptický trenažér BH FITNESS i.FDC19

Pro náročné

Eliptický trenažér NORDICTRACK FreeStride FS14i

Série elipticalů FreeStride představuje naprosto unikátní masivní stroje, které díky své konstrukci kombinují 3 pohyby v 1 – spojují tedy pohyb běžeckého pásu, stepperu a crossového trenažéru dohromady. Magnetický odpor je regulovatelný ve 26 stupních a sklon lze elektronicky nastavit do 10 %. 22 kg těžký setrvačníkovému systém vám zaručí plynulý chod trenažéru. Krok je dlouhý od 32 do 81 cm. Všechny kloubní spoje a šlapací střed je osazen průmyslovými ložisky + plochý řemen s dopínací kladkou garantuje naprosto tichý chod, bezúdržbový provoz převodového mechanismu a dlouhodobou životnost. Trenažér NORDICTRACK FreeStride FS14i dále disponuje MP3 připojením pro poslech hudby a vestavěným ventilátorem pro osvěžení + držák na tablet a láhev s vodou pro maximální komfort při tréninku. Skvělou vychytávkou je větší a přehlednější 14″ dotykový displej, který zobrazuje všechny základní hodnoty jako sklon, rychlost, spálené kalorie, tepová frekvence a další.

Eliptický trenažér NORDICTRACK FreeStride FS14i

Pokud by jste se ohledně výběru elipticalu přeci jen potřebovali ještě poradit, obraťte na naše techniky, kteří jsou vám k dispozici v pracovní dny od 9:00 do 18:00 hodin na naši zákaznické lince 602 119 550, nebo nechte si poradit na některé z našich prodejen. Skvělým pomocníkem při výběru je i náš nákupní rádce.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.